Hem » Kontakta Oss » Millionbox FAQ

Millionbox FAQ

av Millionbox Crew

Är Roserna riktiga?

Ja, rosen är naturligt odlade. De odlas i Ecuadors rika vulkaniska jordar. Vi använder de bästa rosorna som finns tillgängliga för våra produkter.

Varar de verkligen så länge?

Ja, våra Evighetsrosor kan leva upp till 5 år och dessa enkla regler måste följs:

  • Rör inte
  • Inget direkt solljus
  • Inget vatten

Att röra är verkligen det värsta för Evighetsrosor, så vi föreslår att du håller det så att de kan hålla så länge som möjligt.

Alla miljöer är olika och Evighetsrosor påverkas annorlunda av dem. Vissa klimat kan tillåta en längre bestående ros, medan andra kanske inte. Uppvärmning, luftkonditionering, fuktighet och många andra faktorer i en miljö kan påverka dessa Evighetsrosor.

Hur varar de så länge?

Rosorna skördas och bearbetas sedan i en helt naturlig, glycerinbaserad formel som bevarar rosens naturliga skönhet och form.

Har dessa rosor en doft?

Under bevarandeprocessen tas den naturliga doften “bort”. Ingen nuvarande bevarad färsk blomma kommer att ha doften som den odlades med.

Riktiga rosor kommer inte i alla färger ni erbjuder, så hur är det så många variationer?

Färgalternativen har skapas i en giftfri, växtbaserad färgnings process. Evighetsrosorna är verkliga men för att få olika färger blir de “basiska” rosorna färgade till specifika nyanser kort efter skörden. Metallfärgerna görs lite annorlunda för att producera sina unika färger.

Var finns ni?

Millionbox bildades och finns i Stockholm från första dagen!

Hur lång tid tar det att skicka och leverera?

Vi behöver minst 24 timmar för att producera våra rosboxar efter en beställning är placerad. Frakt kommer att ske när produktions har slutförts. Observera att helger och helgdagar kan det ta längre tid.

Leveranstiderna baseras på mottagningsplatsen och val som kunden gör vid utcheckningen. Millionbox tar inte ansvar för leveranser som är sena på grund av problem under leveransen eller på grund av felaktiga leveransalternativ som gjorts under kassan. För mer information se vår Sändnings- och retursida eller kontakta oss.

Vart skickar ni ifrån?

Alla leveranser skickas ifrån Stockholm.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är okej med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer