MILLIONBOX FAQ

Här hittar du svar på dom vanligaste frågorna hos oss!

Ja, alla våra rosor/blommor är 100% riktiga och är naturligt odlade. De odlas i Ecuadors vulkaniska jordar. Vi använder oss endast av de bästa rosorna som finns tillgängliga på världsmarknaden.

Ja, våra evighetsrosor/blommor kan leva upp till hela 5 år om du följer skötselråden! Att röra är verkligen det värsta för Evighetsblommor, Vi vet att det är svårt att motstå, men avstå från att röra dem så att de kan leva och vara lika fina hela sin livslängd!

Alla miljöer är olika och Evighetsblommor påverkas annorlunda av dem. Vissa klimat kan tillåta en längre bestående ros, medan andra kanske inte. Uppvärmning, luftkonditionering, fuktighet och många andra faktorer i en miljö kan påverka evighetsblommornas livslängd.

Rosorna/Blommorna skördas och bearbetas sedan i en helt naturlig, glycerinbaserad formel som bevarar rosens naturliga skönhet och form. Proceduren är patenterad utav vår leverantör i ecuador och erbjuder den högsta kvaliteten av evighetsblommor på marknaden!

Alla våra boxar på Millionbox kan anpassas och skräddarsys efter din önskan.

Vi erbjuder flera olika sorters blommor i olika storlekar och färger. Mixa och matcha helt fritt, kontakta oss och få hjälp av våra erfarna florister med designen. Din fantasi är din enda begränsning!

Färg alternativen har skapas i en giftfri, helt naturlig och växtbaserad färgningsprocess. Evighetsrosorna/blommorna är verkliga men för att få olika färger blir de “basiska” rosorna färgade till specifika nyanser kort efter skörden.

Metallic-färgerna görs lite annorlunda för att producera sina unika färger.

Under bevarande processen så försvinner den naturliga doften. Inga evighetsrosor kan ha kvar doften som den odlades med. Vissa väljer att parfymera sina rosor för att få en doft så lik original blomman som möjligt.
Millionbox bildades 2016 och finns i Stockholm från första dagen!
Alla leveranser skickas från Stockholm.

Inom stockholm kan vi ofta leverera samma dag, om leveransen görs innan 12.00!

Utanför stockholm är leveranstiden är mellan 1-4 dagar!

För vissa produkter behöver vi behöver minst 24 timmar att producera. Frakt sker när produktionen har slutförts.

Leveranstiden är mellan 1-4 dagar!

Observera att helger och helgdagar kan det ta längre tid.

Leveranstiderna baseras på mottagnings platsen och val som kunden gör vid utcheckningen.

Millionbox tar inte ansvar för leveranser som är sena på grund av problem hos speditören under leveransen eller på grund av felaktiga leveransalternativ som gjorts under utcheckningen i varukorgen. För mer information kontakta kontakta oss.