EVIGHETSROSOR

Naturlig skönhet och elegans i upp till 5 år!

EVIGHETSROSOR

Naturlig skönhet och elegans i upp till 5 år!

Vad är evighetsrosor?

Evighetsrosen är en extraordinär blomma som är lika tidlös som den är vacker. Våra rosor har genomgått en unik och innovativ konserveringsprocess som gör att de behåller sin skönhet och elegans i flera år.

Evighetsrosor kommer i en rad olika färger och storlekar och är en perfekt present för någon som uppskattar det vackra och lyxiga i livet. Dess skönhet och elegans gör den idealisk som en dekorativ touch i hemmet eller på arbetsplatsen, medan dess långa livslängd garanterar att mottagaren kan njuta av dess skönhet i många år framöver.

Processen

Varje blomma skördas när den är i sin vackraste form och i sin starkaste färg, högt upp i de ecuadorianska bergen.

Stjälken på de nyskördade blommorna sätts i en behållare med en konserverande substans som är gjord av glycerin och andra naturliga växt komponenter.

​​Blommans saft ersätts gradvis med vätskan tills processen är klar efter några dagar.

Sedan undersöks varje blomma noggrant för att avlägsna skadade kronblad, eller löv.

Resultatet är en perfekt blomma extremt vacker och med en fantastisk färg, som varar i upp till 5 år!

Längre hållbarhet, Evighetsrosor kan hålla sig fräscha i flera år utan att vattnas eller tas om hand på samma sätt som färska rosor. Detta betyder att de inte behöver ersättas så ofta, vilket minskar behovet av att producera och transportera nya rosor.

Mindre användning av vatten och kemikalier: Till skillnad från färska rosor, som behöver vattnas och bevaras med hjälp av kemikalier, kräver evighetsrosor inte lika mycket resurser för att hålla sig fräscha. Detta kan minska användningen av vatten och bekämpningsmedel som annars skulle användas för att odla och bevara färska rosor.

Minskad transportmiljöpåverkan, Evighetsrosor kan transporteras över längre avstånd eftersom de inte är lika känsliga som färska rosor. Detta minskar behovet av transporter och därmed minskar miljöpåverkan från transporter.

Hållbarhetsaspekter, Millionbox och våra leverantörer arbetar ständigt för att minimera vår miljöpåverkan genom att använda hållbara produktionsmetoder och miljövänliga material.

Våra blommor köps av bönder med goda levnadsvillkor och som blir rättvist kompenserade för sitt arbete.

Oavsett om du vill överraska någon speciell med en unik och oförglömlig gåva, eller om du vill förgylla ditt eget hem eller kontor med något som är både vackert och tidlöst, så är Evighetsrosor det perfekta valet. Deras elegans och skönhet är lika eviga som namnet antyder, och de är utan tvekan en av de mest exklusiva och eftertraktade gåvorna som finns.

Vi står för vetenskapen bakom vår konserveringsprocess och vi garanterar att dina konserverade rosor kommer att behålla sina vackra egenskaper i minst ett år och i upp till 5 år!

Att ta hand om dina evighetsrosor kräver minimal ansträngning. Vi föreslår att du följer de enkla skötselråden och att du inte tar ut dem ur boxen. Ibland kan du damma/blåsa av dina rosor för att bevara deras ursprungliga utseende. Om de sköts på rätt sätt kan våra blommor hålla i upp till 5 år!

Vanliga Frågor

Ja, alla våra rosor/blommor är 100% riktiga och är naturligt odlade. De odlas i Ecuadors vulkaniska jordar. Vi använder oss endast av de bästa rosorna som finns tillgängliga på världsmarknaden.

Ja, våra evighetsrosor/blommor kan leva upp till hela 5 år om du följer skötselråden! Att röra är verkligen det värsta för Evighetsblommor, Vi vet att det är svårt att motstå, men avstå från att röra dem så att de kan leva och vara lika fina hela sin livslängd!

Alla miljöer är olika och Evighetsblommor påverkas annorlunda av dem. Vissa klimat kan tillåta en längre bestående ros, medan andra kanske inte. Uppvärmning, luftkonditionering, fuktighet och många andra faktorer i en miljö kan påverka evighetsblommornas livslängd.

Rosorna/Blommorna skördas och bearbetas sedan i en helt naturlig, glycerinbaserad formel som bevarar rosens naturliga skönhet och form. Proceduren är patenterad utav vår leverantör i ecuador och erbjuder den högsta kvaliteten av evighetsblommor på marknaden!

Alla våra boxar på Millionbox kan anpassas och skräddarsys efter din önskan.

Vi erbjuder flera olika sorters blommor i olika storlekar och färger. Mixa och matcha helt fritt, kontakta oss och få hjälp av våra erfarna florister med designen. Din fantasi är din enda begränsning!

Färg alternativen har skapas i en giftfri, helt naturlig och växtbaserad färgningsprocess. Evighetsrosorna/blommorna är verkliga men för att få olika färger blir de “basiska” rosorna färgade till specifika nyanser kort efter skörden.

Metallic-färgerna görs lite annorlunda för att producera sina unika färger.

Under bevarande processen så försvinner den naturliga doften. Inga evighetsrosor kan ha kvar doften som den odlades med. Vissa väljer att parfymera sina rosor för att få en doft så lik original blomman som möjligt.

Millionbox bildades 2016 och finns i Stockholm från första dagen!

Alla leveranser skickas från Stockholm.

Inom stockholm kan vi ofta leverera samma dag, om leveransen görs innan 12.00!

Utanför stockholm är leveranstiden är mellan 1-4 dagar!

För vissa produkter behöver vi behöver minst 24 timmar att producera. Frakt sker när produktionen har slutförts.

Leveranstiden är mellan 1-4 dagar!

Observera att helger och helgdagar kan det ta längre tid.

Leveranstiderna baseras på mottagnings platsen och val som kunden gör vid utcheckningen.

Millionbox tar inte ansvar för leveranser som är sena på grund av problem hos speditören under leveransen eller på grund av felaktiga leveransalternativ som gjorts under utcheckningen i varukorgen. För mer information kontakta kontakta oss.