Hem » Evighetsrosor

Evighetsrosor

av Millionbox Crew

Vad är Evighetsrosor

Evighetsrosor är verkliga rosor som har bevarats för att bibehålla sin naturliga skönhet och elegans i upp till 5 år. Det finns inget behov av vatten eller solljus någonsin. Våra rosor är av högsta kvalitet, klippta i full blomma och ordnade noggrant i olika visningsalternativ, perfekta som present eller dekor.

Hur är rosorna bevarade? Hur länge kommer den bevarade färska rosen verkligen att hålla? Det här är de frågor som våra kunder frågar oss oftast, så vi vill gärna berätta om processen bakom skapandet av denna unika Evighetsrosen.

Våra Evighetsrosor är 100% riktiga Rosor

Evighetsrosor är inte gjorda av siden eller något annat material. Även om rosorna kan se falska ut långt ifrån så märker du skillnaden direkt. För att Evighetsrosorna ska se ut som färska rosor är det viktigt att de skärs när de är som vackrast. Rosorna läggs sedan i en blandning av glycerin och andra naturliga växtelement. Detta hydrerar rosen från sina kronblad till stammen och ersätter sapet i den.

Efter några dagar är processen färdig och rosorna är bevarade och ser naturliga ut. För att få de många olika färgerna som du kan se, sker en färgnings process strax efter att bevarandet är avslutat.

Evighetsrosor Pink Fusion | Millionbox.se

Hur är Evighetsrosor och färska torkade rosor annorlunda?

Processen att bevara rosor skiljer sig väsentligt från att torka dem. När du torkar en ros, hänger den upp och ner i flera dagar för att dehydrera blomningen och stammen. Efter några dagar eller veckor torkas rosen. Resultatet är en bukett som är skört, saknar sin livfulla färg och är lätt brytbar.

När det gäller hur långa torkade eller bevarade rosor sist kan skillnaden vara otroligt. Eftersom rosorna har uttorkats, är de inte långvariga och kan tappa eller förlora kronblad ganska lätt. Om de hålls på ett säkert ställe kan de vara i flera månader, men om de oavsiktligt störas eller flyttas, får du mer av en röra än en bukett.

Evighetsrosor kan avnjutas under en mycket längre tid. Placeras i en vas eller på en hyllplan, kan du förvänta dig att dina Evighetsrosor lever 3-5 år. Om du bestämmer dig för att lagra dina blommor i ett förseglat hölje, kommer de att vara ännu längre – upp till 5 år!

Och du kan använda dina Evighetsrosor för mer än att vara en prydnad. De är perfekta för heminredning, blomsterkonst och andra hantverksprojekt som innehåller blommor.

Om du letar efter ett roligt sätt att fira en händelse, eller om du vill ha ett unikt centrum som kan hållas och användas i flera år, är Evighetsrosor det du letar efter. Vi på Millionbox har ett stort utbud av Evighetsrosor och för varje tillfälle. Välkommen att kika på våra produkter!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är okej med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer