Om Millionbox

Sveriges moderna blombud!

Om Millionbox

Sveriges moderna blombud!

Vår Vision​

Millionbox har en djup passion för att skapa fantastisk blomsterkonst. Med en vision att skapa en modern blomsterbutik vill vi revolutionera och modernisera branschen. Varumärket bidrar med en lyxig och elegant touch på produkterna. Genom att erbjuda en skräddarsydd service med unika designer på våra buketter och blomboxar ger det ett varaktigt intryck på dina nära och kära. Med vår exklusivitet och finess tar vi blomsterindustrin till nästa nivå.

Vi erbjuder våra tjänster till alla!
Både privatpersoner och företag!

Röda rosor

Blomboxar

Våra blomboxar är handgjorda av våra duktiga florister, till boxarna använder vi endast de finaste och bästa evighetsblommorna som marknaden har att erbjuda!

Snittblommor

Snittblommor är den stora klassikern inom branschen, En bukett med färska rosor är alltid en lika uppskattad present som vacker syn. Ge bort till flickvännen, mamma eller till en kollega på jobbet!

Event

Vi dekorerar och hjälper er planera ert event, bland annat med blommor, ballonger, rosvägg, fotobox m.m för alla slags event stora som små.

Brudbuketter

Förlovnings Buketter, Skräddarsydda buketter m.m

Begravningsblommor

Det är alltid tråkigt när någon går bort.

Begravningsblommor kan hjälpa de anhöriga att göra ett tungt avsked till en lite ljusare åminnelse och är en tradition sedan -1600 talet

Receptionsblommor

First impressions last!

Se till så ert företag ger ett varmt bemötande och en härlig välkomnande känsla med blommor som aldrig vissnar i receptionen!

Your Dream. Our Mission.

Våra tjänster

Har ni årsdag? Eller har du en vän som du vill visa lite extra uppskattning? Kanske vill du inreda ditt hem? Vi har flera blomsterarrangemang för alla behov. Välj din redan idag!

Alla våra buketter/boxar är handgjorda av våra erfarna florister!